Dutch English French German

Let op!  19, 20 en 21 Juni kunnen we geen bestellingen versturen, dan vissen we zelf!

 

Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

 

 Verstuurd binnen 1 á 3 werkdagen! Freezerbaits alleen vers op bestelling!

 

Nieuw! Partymix! De populairste diameters gemixt in één zak! 

 

Eigen productielijn - Geen tussenhandel - Eerlijke producten - Scherp geprijsd!

Winkelwagen

 x 

Winkelwagen is leeg

Inloggen

dennis scherjon

Ooit begonnen met vissen als kleine smurf van vier. Samen met mijn Opa naar de waterkant .Want het was hij die me leerde vissen. Voorntjes, baars, brasem alles wat ik kon vangen vond ik prachtig! Tijdens dat vissen gebeurde het af en toe dat mijn lijn stuk getrokken werd. Mijn opa vertelde dat het karpers waren. Ik probeerde die karpers wel eens met een werp hengeltje te vangen maar dat lukte haast niet. Dus hielp die ouwe mij ook hierbij, en zo leerde ik het vissen op karper kennen. Tot mijn veertiende was ik een alles vanger maar toen sloeg het karpervirus ineens toe. De vlam in de pan! Dagenlang langs de waterkant struinen en op zoek naar die ene… Alle vrije uurtjes met de penhengel en broodkorst op pad, speurend naar die karpers. Later, zo rond mijn 17e kwam ik in contact met karpervissers die op afstand viste met boilies. Ook ik moest dit toch maar eens gaan proberen. En het ving, soms meer dan goed! Toch ben ik ook de penhengel trouw gebleven. Later ging ik zelf boilies maken, want ik vond dat een karpervisser in die tijd alles zelf moest doen.

Ondertussen ben ik “ahum”, 26 jaar verder met karper vissen en heb een hele ontwikkeling als visser doorgemaakt. Maar een ding blijft en dat is de interesse in aas en het bereiden ervan. Een aantal jaar geleden kwam ik in mijn zoektocht naar verse ingrediënten in contact met Pim Starreveld van Pioneer Baits. Na een leuk gesprek over aas en karpers uiteraard, kocht ik wat ingrediënten bij hem en was meteen onder de indruk van de versheid en kwaliteit. Dit is top spul! Vanaf dat moment kocht ik al mijn ingrediënten bij hem. Ook mocht ik wel eens bij hem in de “keuken” spieken en was onder de indruk van de boilies die hij in het assortiment heeft.

Een tijdje geleden heeft Pim mij gevraagd of ik mede team-lid wilde worden. Uiteraard hoefde ik daar niet lang over na te denken want het is natuurlijk enorm leuk om meer betrokken te zijn bij een jong aas bedrijf met een enthousiast team.

Dennis Scherjon