fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

* * * Double Gold! * * *

Teamleden Roy en Dennis S. hebben onlangs wel een heel speciale dubbelrun gehad.

Roy aan het woord:

“Het is even na 16:00 als ik aankom op de stek. Dennis (Scherjon) is er al en is druk met zijn hengels bezig. We begroeten elkaar, ondertussen moppert Dennis over zijn voerboot, die heeft kuren. Ik bied hem aan om mijn bootje te gebruiken om de aasjes “spot on” te droppen. Al snel komen we er achter dat mijn boot ook kuren heeft…kak! Op een een of andere manier is er iets in de omgeving wat een storing op de voerboten geeft! Erg vreemd is het wel! Na een aantal vruchteloze pogingen werpt Dennis geïrriteerd zijn hengel in. Helemaal “spot on ” ligt de hengel niet maar Dennis wil eerst wat eten. Later kijken we wel even naar die voerbootjes. Ik zet mijn spulletjes op en wil mijn hengels toch graag uitvaren. Na veel geklungel met een voerboot die niet goed “luistert” liggen twee hengels eindelijk in. De derde hengel die het verst uitgevaren zou moet worden is een probleem en risico want misschien krijg ik mijn voerboot dan niet meer terug. Ik zal ergens onder het kantje een plekje moet vinden.

“Toch krijg ik al snel een aanbeet!” 

Een mooie dikke brasem. Eeeh, fijn! Als Dennis naast me staat met een pannetje nasi krijg hij een aanbeet. De hengel die is ingeworpen nog wel! Hahaha das rap! 


Een mooi edelschubje kon de winter specials niet laten liggen.


Als we bezig zijn met fotos maken hoor ik mijn pieper afgaan. Dennis hangt de vis even weg. Ik haast me naar de hengels toe. De “verre hengel” die onder de kant lag loopt af haha. Ik hou ervan! Als ik een oranje flank onder de oppervlakte zie verschijnen wordt ik toch wel heel blij! Ik heb nog nooit een koi gevangen dus deze moet op de kant! Vrij snel weet Dennis de vis te scheppen. Een “boks” bevestigt onze blijdschap!


Dennis pakt zijn camera en we maken nu wat plaatjes van de koi.


Prachtig om zo’n gekleurde karper te mogen vast houden. Tijdens het fotomoment begint mijn derde hengel ook te lopen! Omdat we vooraf afgesproken hebben run om run te vissen is deze voor Dennis.Wat een chaos! Ik hang de koi weer even in het net in het water. Dennis heeft vrij snel de vis onder de kant en roept om een net. Gelukkig heeft hij een derde net mee!   Als ik daarmee aan kom kan ik mijn ogen niet geloven.


Gewoon nóg een koi!!!


Ik schep de vis en totaal verbaast kijken we elkaar aan. Dit is echt bizar! Na even als op orde gebracht te hebben is het moment gekomen om de koi’s te filmen en fotograferen. Wat een beleving zeg! Echt fan-tas-ties prachtig! Na het fotoritueel positioneren we de haakaasjes weer op de beoogde spots(voor zover dat lukt met die voerboot) Waneer we eindelijk zitten tovert Dennis een paar biertjes uit zijn tas om het succes te vieren en bakt hij de nasi nog eens op want het eten is er bij ingeschoten. We proosten op het bizarre succes en genieten nog eventjes na. Onze sessie is nu al geslaagd ! De rest van de nacht blijft het op twee brasems voor Dennis na stil. Het weer dat om is geslagen heeft daar waarschijnlijk debet aan.


Toch was het een super sessie met dubbel goud op de Winterspecials! 


 

 

 

Vis jij deze winter door? Probeer onze  Winter Specials !

Share this postGeef een reactie

NEEM NU CONTACT OP!