fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

Wie gaat er nog vissen aankomende tijd….. Winterspecials!?

* * * Winter Special! * * *

 

Vanaf nu te bestellen, de Winter Special!

Vorig jaar winter hebben we zelf al met dit mooie winterbolletje gevist, en nu is hij voor alle bikkelharde wintervissers te krijgen! Een heerlijk licht verteerbaar bolletje die zowel instant als licht voorgevoerd zijn mannetje zal staan deze winter.

Enkel beschikbaar als Readymades in een aantal maten, als partymix en als Chopz. Daarnaast zijn er ook featherweights, popups en baitsoaks van beschikbaar!

Een korte uitleg over de Winter Special;

Een goed verteerbare basismix met o.a. volkoren producten en een flink aandeel geroosterde tarwekiemen. Vaak worden er niet geroosterde tarwekiemen gebruikt omdat deze makkelijker te krijgen en goedkoper zijn, maar de geroosterde kiemen hebben een vollere en lekkerdere smaak. Daarbij komt dat het roosteren de houdbaarheid zeer ten goede komt. Ook bevat deze Winter Special een mooie dosis Vitamealo en PreDigested vismeel. Vismeel? Juist! Dit wateroplosbare ingrediënt zorgt voor een mooie attractie, maar zal de karper niet snel verzadigen. Daarnaast bevat deze boilie een mooie dosis kelp, wat bol staat van Vitaminen en Mineralen. Een lichte dosis van onze blend van kokos en peach flavour, aangevuld met een drupje boterzuur maken deze Winter Special af.

 

https://pioneerbaits.nl/smaken/winter-specials/

Share this post
  


Geef een reactie

NEEM NU CONTACT OP!