fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

Featherweights

De ‘featherweights’ oftewel ‘featherweight hookbaits’ zijn uitgebalanceerde haakaasjes. Een featherweight hookbait bestaat uit een deel van de boilie en een deel popup, hierdoor is het haakaas lichter van gewicht. Bij voorzichtig asende karpers betekend dit wellicht een makkelijkere of snellere aasopname. Naar het uitgebalanceerde, heeft een feitherweight ook een stukje visuele attractie doormiddel van de felle kleur popupmix die er in verwerkt zit. Inmiddels heeft Pioneer Baits een flink aantal klanten die niet meer zonder deze haakaasjes willen vissen.

NEEM NU CONTACT OP!

Beste karpervisser,

 

Van donderdag 29 juli t/m woensdag 18 augustus hebben wij vakantie. Tijdens deze periode kunnen we geen bestellingen verwerken, en kan antwoord op e-mail en andere berichten iets langer duren.

Van maandaag 2 augustus tot en met zondag 15 augustus 15% korting op uw bestellingen! Bestel deze data in de webshop en profiteer van onze SUMMER SALE!

KORTINGCODE; SUMMER2021

De korting is geldig op het gehele assortiment, dus ook op staffel- en bulkprijzen. Niet geldig icm andere kortingcodes of producten waar al korting op zit. Zie andere voorwaarden en informatie over leveringen op de 'Nieuws' pagina.