fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

Black Squid

Teamlid Roland Rol

Last van meerkoeten of duikeenden? Door de zwarte kleur zien ze dit bolletje minder goed onderwater!

Teamlid Klaas Ems

De Pioneer bbq social werd een slapeloze nacht dankzij de Black Squid.

Teamlid Mark Witte

Black Squid een echte underdog!

Als basis voor deze boilie hebben we de succesvolle Extreme Fish boilie gebruikt. Daar hebben we nog een aantal zeer attractieve ingredienten aan toe gevoegd, onder andere fenegriek, een extra dosis Pre Digested vismeel en een klein schepje birdseeds om het uitlekken te bevorderen. Naast de huidige vloeibare toevoegingen hebben we er nog een aantal in verwerkt om de attractiviteit sterk te verhogen, onder andere het Salminol, liquid liver extract en een lichte dosis ‘heerlijke’ Squid flavour. Voor zowel het instant vissen als het voorvoeren is deze boilie zeer geschikt, daarnaast is deze boilie net even dat beetje meer op water waar de vis de klappen van de zweep kent!

BLACK SQUID

NEEM NU CONTACT OP!

Beste karpervisser,

 

Van donderdag 29 juli t/m woensdag 18 augustus hebben wij vakantie. Tijdens deze periode kunnen we geen bestellingen verwerken, en kan antwoord op e-mail en andere berichten iets langer duren.

Van maandaag 2 augustus tot en met zondag 15 augustus 15% korting op uw bestellingen! Bestel deze data in de webshop en profiteer van onze SUMMER SALE!

KORTINGCODE; SUMMER2021

De korting is geldig op het gehele assortiment, dus ook op staffel- en bulkprijzen. Niet geldig icm andere kortingcodes of producten waar al korting op zit. Zie andere voorwaarden en informatie over leveringen op de 'Nieuws' pagina.