fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

Liquids

De liquids die wij verkopen, gebruiken we zelf ook in onze boilies. We verkopen ze per liter en niet per kilo, veel liquids hebben een hoger soortelijk gewicht waardoor het lijkt alsof ze voordelig zijn maar in werkelijkheid zit er minder in. Eén liter is soms wel 1,2 kg. Onze liquids zijn uiteraard onverdund en kunnen perfect gebruikt worden om te verwerken in uw boiliemix, als soak, door partikels, spodmixen, grondvoer, etc.

NEEM NU CONTACT OP!

Beste karpervisser,

 

Van donderdag 29 juli t/m woensdag 18 augustus hebben wij vakantie. Tijdens deze periode kunnen we geen bestellingen verwerken, en kan antwoord op e-mail en andere berichten iets langer duren.

Van maandaag 2 augustus tot en met zondag 15 augustus 15% korting op uw bestellingen! Bestel deze data in de webshop en profiteer van onze SUMMER SALE!

KORTINGCODE; SUMMER2021

De korting is geldig op het gehele assortiment, dus ook op staffel- en bulkprijzen. Niet geldig icm andere kortingcodes of producten waar al korting op zit. Zie andere voorwaarden en informatie over leveringen op de 'Nieuws' pagina.