fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit een 6-tal boilies die wij zelf ontwikkeld en getest hebben, al onze boilies worden in eigen beheer geproduceerd op onze eigen productielijn. Daarnaast hebben wij bij iedere boilie verschillende bijpassende artikelen zoals Pop-ups, Featherweights, Chopz en Baitsoaks die wij ook in eigen beheer hebben ontwikkeld en geproduceerd.

Van een boilie verwachten wij dat hij de juiste attractie heeft om instant te vissen, de juiste voedingswaarde voor een voercampagne en de juiste hardheid/stevigheid om 24 uur met vertrouwen te kunnen vissen zonder dat het aas van de hair raakt. Daarnaast moet een boilie betaalbaar blijven, daarom worden ze zonder tussenhandel direct aan de u als eindgebruiker geleverd. Door rechtstreeks te leveren, zonder tussenhandel, kunnen wij u een vers en kwalitatief hoogwaardig product leveren tegen een eerlijke prijs!

NEEM NU CONTACT OP!

Beste karpervisser,

 

Van donderdag 29 juli t/m woensdag 18 augustus hebben wij vakantie. Tijdens deze periode kunnen we geen bestellingen verwerken, en kan antwoord op e-mail en andere berichten iets langer duren.

Van maandaag 2 augustus tot en met zondag 15 augustus 15% korting op uw bestellingen! Bestel deze data in de webshop en profiteer van onze SUMMER SALE!

KORTINGCODE; SUMMER2021

De korting is geldig op het gehele assortiment, dus ook op staffel- en bulkprijzen. Niet geldig icm andere kortingcodes of producten waar al korting op zit. Zie andere voorwaarden en informatie over leveringen op de 'Nieuws' pagina.