fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

Super Spicy Garlic

Teamlid Mark Witte

met een gave franse schub gevangen met de Super Spicy Garlic

HOOKED!

on the super spicy garlic feitherweight.

Pioneer Pim Starreveld

Super Spicy Garlic gigant

Een ware klassieker, maar dan flink geupgraded op aanvraag van vele. Dit is niet zomaar een basismix met een schepje vismeel en Robin Red met een goedkope knoflook flavour erop. Een flinke schep van 2 soorten eersteklas vismeel, de originele Robin Red van de firma Haiths en een hoge kwaliteit knoflook poeder. Daarnaast hebben we een eigen gemaakte kruidenmix toegevoegd om het geheel nog meer spicy te maken. Een flinke scheut CSL en Aminol maken deze topper af!

MIX, MATCH AND CATCH

NEEM NU CONTACT OP!

Beste karpervisser,

 

Van donderdag 29 juli t/m woensdag 18 augustus hebben wij vakantie. Tijdens deze periode kunnen we geen bestellingen verwerken, en kan antwoord op e-mail en andere berichten iets langer duren.

Van maandaag 2 augustus tot en met zondag 15 augustus 15% korting op uw bestellingen! Bestel deze data in de webshop en profiteer van onze SUMMER SALE!

KORTINGCODE; SUMMER2021

De korting is geldig op het gehele assortiment, dus ook op staffel- en bulkprijzen. Niet geldig icm andere kortingcodes of producten waar al korting op zit. Zie andere voorwaarden en informatie over leveringen op de 'Nieuws' pagina.