fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

Wafters

Nieuw voor 2018! Wafters!

Na een lange succesperiode van de ‘Featherweights’ werd het tijd voor een nieuw speciaal haakaasje. Een aantal keer kregen we al de vraag naar een ‘Featherweight’ zonder fluo kleur er bij, dus enkel de kleur van de boilies. Daar hebben wij op in gespeeld, en bij iedere soort boilie die we verkopen een haakaasje ontwikkeld welke op het gewicht van de haak, of nèt aan op zijn eigen gewicht, zal zinken! Dit soort haakaasjes staan bekend onder de naam; Wafters!

Let op; De kleur kan minimaal afwijken van de boilie zelf, daar er een lichtkleurige toevoeging gebruikt wordt om ze drijfvermogen mee te geven.

Wafters

NEEM NU CONTACT OP!

Beste karpervisser,

 

Van donderdag 29 juli t/m woensdag 18 augustus hebben wij vakantie. Tijdens deze periode kunnen we geen bestellingen verwerken, en kan antwoord op e-mail en andere berichten iets langer duren.

Van maandaag 2 augustus tot en met zondag 15 augustus 15% korting op uw bestellingen! Bestel deze data in de webshop en profiteer van onze SUMMER SALE!

KORTINGCODE; SUMMER2021

De korting is geldig op het gehele assortiment, dus ook op staffel- en bulkprijzen. Niet geldig icm andere kortingcodes of producten waar al korting op zit. Zie andere voorwaarden en informatie over leveringen op de 'Nieuws' pagina.