fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

Purple Haze

Mike Kerkhoff

Deze bak ving ik op snowman presentatie met een 14 mm Purple Haze pop-up bovenop.

Purple Haze Baitsoak

Voor extra attractie

Teamlid Roy Nijkamp

De Purple Haze blijft mij verrassen.

De combinatie van zoete en kruidige producten bleek zeer veel potentie te hebben tijdens de testperiode, menig karper heeft de binnenkant van het schepnet gezien. Over een aantal van de gebruikte ingredienten moeten we helaas een beetje geheimzinnig doen omdat ze niet veel gebruikt worden binnen de karpervisserij, bijvoorbeeld onze zelf samengestelde kruidenmix en een gehydrolyseerd eiwit wat werkelijk een bron van aminozuren is. Ook worden er wat bekendere ingredienten gebruikt waaronder kelp, onze eigen sweetner, eersteklas birdfood, dextrose, CSL en een lichte dosis cherry flavour.

MIX, MATCH AND CATCH

NEEM NU CONTACT OP!

Beste karpervisser,

 

Van donderdag 29 juli t/m woensdag 18 augustus hebben wij vakantie. Tijdens deze periode kunnen we geen bestellingen verwerken, en kan antwoord op e-mail en andere berichten iets langer duren.

Van maandaag 2 augustus tot en met zondag 15 augustus 15% korting op uw bestellingen! Bestel deze data in de webshop en profiteer van onze SUMMER SALE!

KORTINGCODE; SUMMER2021

De korting is geldig op het gehele assortiment, dus ook op staffel- en bulkprijzen. Niet geldig icm andere kortingcodes of producten waar al korting op zit. Zie andere voorwaarden en informatie over leveringen op de 'Nieuws' pagina.