fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

Silk Supreme

Michel Maatman

met een brute kanaal schub gevangen met de Silk Supreme

Silk Supreme!

Een boilie met gemalen zijderupsen

Teamlid Roland Rol

Deze donkere schub ging voor de Silk Supreme.

De Silk Supreme is een boilie gebaseerd op een groot percentage gemalen zijderups (Silkworm Pupae). Dit eiwitrijke product is een zeer goede vismeel vervanger. Karpers zijn er gek op! In de Koivijvers worden de hele zijderupsen vaak als snoepjes bijgevoerd. Daarnaast maken we gebruik van een flinke schep CLO Birdfood van de firma Sluijs, een zeer mooie Liver Powder, Liquid Liver, Pure Cold Pressed Hemp Oil (hennep olie) en enkele andere mooie additieven en liquids!

De Silk Supreme is een zeer goede instant bol, en voorgevoerd ook een echte ‘killer’!

MIX, MATCH AND CATCH

NEEM NU CONTACT OP!

Beste karpervisser,

 

Van donderdag 29 juli t/m woensdag 18 augustus hebben wij vakantie. Tijdens deze periode kunnen we geen bestellingen verwerken, en kan antwoord op e-mail en andere berichten iets langer duren.

Van maandaag 2 augustus tot en met zondag 15 augustus 15% korting op uw bestellingen! Bestel deze data in de webshop en profiteer van onze SUMMER SALE!

KORTINGCODE; SUMMER2021

De korting is geldig op het gehele assortiment, dus ook op staffel- en bulkprijzen. Niet geldig icm andere kortingcodes of producten waar al korting op zit. Zie andere voorwaarden en informatie over leveringen op de 'Nieuws' pagina.