fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

Finest Fruits

Teamlid Dennnis Scherjon

Met een punt gave schub die niet van de Finest Fruits kon afblijven.

Finest fruits

Een heerlijk zoete fruitboilie

Teamlid D.Grande

Deze bak vergiste zich in een 15 mm finest fruits Feitherweight.

De Finest Fruits is ontwikkeld met als uitgangspunt de vraag naar een heerlijk zoete fruitboilie, en dat is gelukt die te maken! De basis bestaat uit een aantal zoete basisingredienten aangevuld met Dextrose, een heerlijk roomzoete Vitamealo en een beste lading gemalen hennep. Naast een blend van verschillende fruit flavours en N-Butyric Acid (boterzuur) zijn er nog een aantal mooie triggers toegevoegd die we liever niet prijs geven. Houd u van een lekker zoet fruit bolletje? Finest Fruits!

MIX, MATCH AND CATCH

NEEM NU CONTACT OP!

Beste karpervisser,

 

Van donderdag 29 juli t/m woensdag 18 augustus hebben wij vakantie. Tijdens deze periode kunnen we geen bestellingen verwerken, en kan antwoord op e-mail en andere berichten iets langer duren.

Van maandaag 2 augustus tot en met zondag 15 augustus 15% korting op uw bestellingen! Bestel deze data in de webshop en profiteer van onze SUMMER SALE!

KORTINGCODE; SUMMER2021

De korting is geldig op het gehele assortiment, dus ook op staffel- en bulkprijzen. Niet geldig icm andere kortingcodes of producten waar al korting op zit. Zie andere voorwaarden en informatie over leveringen op de 'Nieuws' pagina.