fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

Readymades

De vraag naar kwalitatief goede Readymades t.o.v. Freezerbaits is de afgelopen jaren flink toegenomen, omdat steeds meer karpervissers door hebben dat ze net zo veel vis er vangen op hoogwaardige Readymades als op Freezerbaits. Daarnaast is het gebruiksgemak een stuk groter, zo kan je altijd een zakje gereed hebben voor een impulsieve sessie en hoef je niet nog eerst boilies te ontdooien. Wat je over houd na een sessie kan in afgesloten verpakking gewoon bewaard worden, en heeft geen kwaliteitsverlies t.o.v. Freezerbaits.

Onze assortiment Readymades is zeer allround inzetbaar, en wij leveren een assortiment waarmee je op alle watertypes en in alle jaargetijden goed mee kunt vissen. Het Pioneer Baits team vist al jaren met alle boilies uit het assortiment, en door de jaren heen heeft ons assortiment een flink aantal vaste klanten en ‘fans’ opgebouwd. Wij staan dan ook 100% achter het assortiment aan boilies wat wij leveren. Wilt u advies? Neem gerust contact op!

NEEM NU CONTACT OP!

Beste karpervisser,

 

Van donderdag 29 juli t/m woensdag 18 augustus hebben wij vakantie. Tijdens deze periode kunnen we geen bestellingen verwerken, en kan antwoord op e-mail en andere berichten iets langer duren.

Van maandaag 2 augustus tot en met zondag 15 augustus 15% korting op uw bestellingen! Bestel deze data in de webshop en profiteer van onze SUMMER SALE!

KORTINGCODE; SUMMER2021

De korting is geldig op het gehele assortiment, dus ook op staffel- en bulkprijzen. Niet geldig icm andere kortingcodes of producten waar al korting op zit. Zie andere voorwaarden en informatie over leveringen op de 'Nieuws' pagina.