fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

Going Nutz

Going Nutz Hookbaits

Deze blauwe haakaasjes vallen extra op onderwater!

Going Nutz Baitsoak!

Een echte 'food liquid' welke alle waterlagen bereikt!

Going Nutz!

Tijdens de testperiode zijn er zeer veel bakken op gevangen!

Tijdens de testperiode bleek de Going Nutz / #GoingNutz zeer succesvol! Er werd niet alleen veel op gevangen maar ook flink wat grote vis. Zowel instant als op een voorgevoerde stek bleek deze topper erg succesvol. De Going Nutz is samengesteld na meerdere vragen van klanten.

De boilie bevat een zeer hoog percentage A-kwaliteit geroosterd pindameel, welke speciaal op bestelling wordt geroosterd en vermalen voor ons. Altijd vers! Geroosterd pindameel bevat een mooi eiwit- / aminozuurpatroon en een percentage goede vetten. Daarnaast hebben we de beste kwaliteit biologisch kokosmeel toegevoegd, welke in combinatie met de pindameel een heerlijke smaak geeft en tevens de voedingswaarde ten goede komt. Het veel besproken en aan deze boilie toegevoegde boekweit wordt ‘in huis’ gemalen, pas wanneer de boilies gerold worden om versheid te garanderen. Naast deze mooie combinatie worden er nog een aantal mooie liquids, triggers en aroma’s toegevoegd wat de Going Nutz tot een zeer goed aas maakt! Voor de smaak, geur en attractie hebben we er bewust voor gekozen geen sterk chemische producten te gebruiken, zoals altijd, maar enkel A-Kwaliteit ingrediënten en additieven!

Door het vetgehalte van de pindameel, is de boilie zeer geschikt om vanaf halverwege het voorjaar tot (laat) in het najaar in te zetten. Gebruik je hem daar buiten, voer met mate!

Going Nutz

NEEM NU CONTACT OP!