fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

Sweet Cinnamon

Sweet Cinnamon!

De boilie waar het allemaal mee begon, TIJDELIJK terug!

De Sweet Cinnamon is een boilie die vanaf dag één bij Pioneer Baits in het assortiment zat. In de loop der jaren heeft deze boilie bij veel vissers zijn strepen verdiend, echter door veranderingen in het assortiment is de Sweet Cinnamon langzaam uit de spotlights verdwenen. Om het assortiment niet te groot te laten worden hebben we destijds besloten deze boilie uit het assortiment te halen, maar hij werd nog regelmatig voor vaste klanten geproduceerd.

Het leek ons leuk om deze boilie weer tijdelijk aan het assortiment toe te voegen, want aan de vangkracht is niets veranderd.

De Sweet Cinnamon is opgebouwd uit een zoete basismix met daaraan toegevoegd enkele additieven waaronder onder andere een lading CLO Birdfood, gemalen kaneel, Dextrose, Sweetner, Corn Steep Liquor en nog enkele andere mooie additieven.

De Sweet Cinnamon is het gehele jaar goed inzetbaar, zowel voorgevoerd als instant. Zeker in de zomer zal de Sweet Cinnamon het ook goed doen vanwege de kaneel welke in warm water zeer attractief is.

 

Let op! Omdat de Sweet Cinnamon tijdelijk in het assortiment zit, hebben we slechts een beperkt assortiment hookbaits toegevoegd!

LET OP! Tijdens de actieperiode in februari is de Sweet Cinnamon TIJDELIJK weer te bestellen en tegen zeer scherpe actieprijzen, dit vanwege de vele vragen naar deze topper! Bestellingen met Sweet Cinnamon producten worden eind februari geproduceerd en eind februari / eerste week maart geleverd!!

MIX, MATCH AND CATCH

NEEM NU CONTACT OP!