fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

20% korting op ons lood!

 

We geven weer een mooie korting weg! Dit keer op ons assortiment lood. Voor als je het nog nooit gezien had bij ons in de webshop, we verkopen ook een assortiment lood! Verschillende vormen, zowel wartel als inline en van 30 tot 170 gram met een stevige matte coating! En daar pak je nu 20% korting op 😉

Hoe werkt het precies?

– Bestel van 11 t/m 19 mei een portie lood in de webshop, vul in de winkelmandje de kortingcode LOOD2019 in en ontvang 20% korting op al het lood wat je besteld.
– We hebben een ruime voorraad lood ingekocht, levertijden zijn daarom ‘als gebruikelijk’.
– Is je bestelling niet of gedeeltelijk niet leverbaar? Dan nemen we binnen een werkdag contact op om te overleggen.
– De korting is enkel geldig op alle lood producten in de webshop, dus niet op boilies en aanverwante artikelen
– De kortingscode is niet geldig icm met andere kortingscodes. Heb je wel een andere kortingscode, voor bijvoorbeeld aas? Neem dan even contact op.
– De kortingscode is gewoon geldig icm staffelprijzen van het lood.
– Staffelprijzen op het lood zijn als volgt; 10+1 gratis, dus bestel er 11 en de goedkoopste wordt gratis, daarna gaat er dus nog eens 20% van af. LET OP! Dit geld per product, er zijn 4 loodproducten; Flat Pear Wartel, Gippa wartel, Inline en Toplood. Per product kan je wel verschillende gewichten kiezen om aan de staffelprijs te komen.

Wist je dat?
Wist je dat je tegenwoordig ook achteraf kunt betalen via onze webshop? Zo kan je tot 14 dagen nadat je de spullen hebt ontvangen rustig betalen. Check de website voor meer info!

Share this postNEEM NU CONTACT OP!