fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

Summersale 2020!

**Pioneer Baits Summersale**
 
Het is weer zover! De zomer is inmiddels in volle gang en dat is ook aan en op het water goed te merken! Ook bij Pioneer Baits zijn we na een zeer druk en succesvol eerste half jaar toe aan een zomerse onderbreking. Dat betekent voor jullie wel weer onze SUMMERSALE-actie! Van zaterdag 1 augustus tot en met woensdag 19 augustus geven wij 15% KORTING op ons gehele assortiment. Deze bestellingen worden, indien op voorraad, vanaf 20 augustus in behandeling genomen en zo snel mogelijk verwerkt. Bestel snel in onze webshop! https://pioneerbaits.nl/
Actievoorwaarden Summersale:
– 15% korting met kortingscode SUMMER2020
– Korting geldig in de webshop. Niet geldig op introductiepakketten, afgeprijsde artikelen en in combinatie met andere kortingcodes. Wel geldig icm staffelkortingen.
– Summersale is van zaterdag 1 augustus tot en met woensdag 19 augustus
– Tijdens de Summersale periode produceren wij niets
– Tijdens de Summersale zijn wij op vakantie. Bestellingen worden vanaf 20 augustus in behandeling genomen en zo snel mogelijk verwerkt. Houd dus rekening met een iets langere levertijd dan je van ons gewend bent!
 
Partymix!
Wist je dat Pioneer Baits als één van de weinige bedrijven ook ‘Partymix’ verkoopt? Partymix is een mix van verschillende diameters, gemengd in één zak! De voordelen van ALLERLEI DIAMETERS en daarmee het afwisselende gewicht van het aas dat de karpers opnemen bij het azen, zijn alom bekend.
Tevens heb je door de kleinere diameters in de zak, ook nog eens MEER VOERDEELTJES PER KILO waardoor je de karper langer vast kunt houden. Een mix die karpers vertrouwen geeft! Ook de partymix scoor je nu met 15% korting!
https://pioneerbaits.nl/assortiment/partymix/
 
Tip!
Meng eens 2 delen Partymix met 1 deel ‘Chopz’ in een emmer, overgiet deze met de bijpassende ‘Baitsoak’ en goed schudden! Zo creëer je een zeer attractief voer. Wij zijn er gek op, de karper al helemaal…
Share this postNEEM NU CONTACT OP!

Beste karpervisser,

 

Van donderdag 29 juli t/m woensdag 18 augustus hebben wij vakantie. Tijdens deze periode kunnen we geen bestellingen verwerken, en kan antwoord op e-mail en andere berichten iets langer duren.

Van maandaag 2 augustus tot en met zondag 15 augustus 15% korting op uw bestellingen! Bestel deze data in de webshop en profiteer van onze SUMMER SALE!

KORTINGCODE; SUMMER2021

De korting is geldig op het gehele assortiment, dus ook op staffel- en bulkprijzen. Niet geldig icm andere kortingcodes of producten waar al korting op zit. Zie andere voorwaarden en informatie over leveringen op de 'Nieuws' pagina.