fbpx
Gratis verzending vanaf €75,- of afhalen op afspraak!

Going Nutz vanaf NU leverbaar!

Bij Pioneer Baits hebben we een zeer goed samengesteld assortiment met topproducten. Dat blijkt ook uit de ervaringen van de diverse Pioneer -teamleden, maar vooral uit de feedback die we van Pioneer-gebruikers krijgen! Die zijn toch het belangrijkste. Toch brengen we nu Going Nutz uit! Door de jaren heen kregen we zo nu en dan de vraag of we niet een écht hele goede notenboilie wilden samenstellen. Als bedrijf luister je natuurlijk naar je klanten, maar een nieuwe bol moest wel in de filosofie van het bedrijf passen en je wilt de kwaliteit kunnen blijven garanderen. We zijn er mee aan de slag gegaan en na een maandenlange periode van overleg, ontwikkeling en vissen is de definitieve versie klaar om uitgebracht te worden. Er is op de meest uiteenlopende wateren gevist en verschillende tactieken zijn gebruikt. Met Going Nutz kunnen we nu zeggen dat je verzekerd bent van een zeer geschikt aas voor je instantvisserij en/of het succesvol afvissen van je voerstekken. Wij hebben hem voor jullie ingezet in Frankrijk, Duitsland en Nederland op cultuurwatertjes, rivieren, meren, zandputten en in stadsgrachten.

Going Nutz bevat een zeer hoog percentage A-kwaliteit speciaal voor ons op bestelling gemalen, geroosterd pindameel. Altijd supervers dus! Daarnaast hebben we de beste kwaliteit biologisch kokosmeel toegevoegd, wat de smaak en voedingswaarde ook nog eens ten goede komt. Naast wat andere ingrediënten geeft ook de zelf in ‘huis’gemalen boekweit wel aan dat Going Nutz niet zomaar een simpele doorsnee bol is geworden! De vraag die we kregen was een écht hele goede notenbol te maken en dat hebben we gedaan!

De Going Nutz range bestaat uit Freezers, Readymades, Chopz, Pop-ups, Featherweights, wafters en baitsoak. Kortom zoals jullie van Pioneer Baits gewend zijn alles wat je nodig hebt om op alle situaties in te kunnen spelen!

De gehele Going Nutz range is vanaf nu verkrijgbaar en op de Chopz , Freezers en Readymades geven we zelfs 15% INTRODUCTIEKORTING  t/m 31 juli 2019! (korting wordt automatisch berekend)

Share this postNEEM NU CONTACT OP!